Vrachtwagens - Poetsbedrijf Quality Cars Sneek - Friesland - Autopoets bedrijf

Ga naar de inhoud
Vrachtwagens

Lak van een vrachtwagen onderscheidt zich voornamelijk in 2 soorten, 1 betreft een unilak en 2 betreft een metallic lak.
De unilak is met name gevoelig voor UV stralen, strooizout en wasstraten met borstels, hierdoor wordt deze lak snel dof en de glans is ver te zoeken, dit heet een verkrijtte auto
De metallic lak die vele vrachtwagens hebben zijn met name gevoelig voor wasstraten met borstels.
Deze tasten de buitenste laklaag aan omdat zand van de vorige wasbeurt blijft hangen in de borstels en opnieuw uw vrachtwagen beschadigen, ook de borstels zelf beschadigen de lak.
Na 1 keer wassen zult u dit nog niet zien maar op de lange duur word de metallic lak wazig en troebel.
Door onze speciale polijsttechniek die weinig andere bedrijven kennen of gebruiken, krijgen wij deze vrachtwagens ook weer als nieuw.
Onderhoud is dus ook noodzakelijk voor het behoud van uw vrachtwagen.

Interieur vrachtwagen

Het interieur van uw vrachtwagen heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rooklucht of hondenlucht. Zelfs onder de banken kan veel vuil liggen waar u geen weet van heeft. Wij hebben de juiste producten en kennis om het interieur van uw vrachtwagen weer in nieuwstaat te brengen.

Lakverzegeling voor vrachtwagens

Lakverzegeling is zoals het woord het zegt, een afsluiting van de lak. Na het polijsten van uw vrachtwagen brengen wij afhankelijk van uw keuze een 1 of 2 componenten lakpantser aan.
Deze zorgt ervoor dat het tot hoogglans gebrachte oppervlak zo blijft en vuil, zuren regen en vogelpoep zich niet zo snel kunnen hechten aan de lak .
Ook de glans blijft op een behandelde vrachtwagen zeker drie tot vijf jaar zitten.
Lakverzegelingen bestaan er in vele soorten.

Straat : Trekdyk 1
Postcode : 8629-EG
Terug naar de inhoud