Ozonbehandeling - Poetsbedrijf Quality Cars Sneek - Friesland - Autopoets bedrijf

Ga naar de inhoud
Ozonbehandeling.

Wij krijgen alle vreemde geuren uit het voertuig. 
Een ozonbehandeling is een absolute doorbraak in geurverwijdering in auto's.
Het is de definitieve oplossing om geuren af te breken in de auto die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben. Zelfs na jaren werkt het 100 %.

Om optimale service te verlenen, hebben wij onlangs geïnvesteerd in een kwalitatief hoogwaardig ozon-apparaat.
Geuren van sigaretten, sigaren, wagenziekte, hondengeur, alcohol, urine of gemorste levensmiddelen kunnen uw interieur en uw humeur grondig verpesten. 
Blijft u daarmee rondrijden? Dat kan wel, maar hoeft niet.

Een behandeling duurt minimaal 6 uren!.

Blijvende geurverwijdering m.b.v. ozon
De frisheid in de lucht na een onweersbui is te danken aan het ozon dat bij de bliksem vrijkomt, het ruikt naar een statische lading.
Na deze behandeling kan uw wagen nog lekkerder ruiken. Kijk op de pagina geurbehandeling !

Wat is Ozon?

Ozon werd in 1840 door Christian Frederic Schönbein ontdekt die bij het experimenteren met elektrische vonken en elektrolyse een eigenaardige geur opmerkte. Hij noemde deze geur naar het Griekse woord Ozein (betekenis: onaangenaam ruiken)
Ozon werd vaak - in de lijn van zijn chemische structuur - als "geactiveerd zuurstof" omschreven. Het ozonmolecuul O3 is met zijn 3 zuurstofmoleculen onstabiel, en vormt zich snel naar zuurstof O2. Terwijl dit proces zich voltrekt worden alle micro-organismen - waaronder o.a. bacteriën, virussen, schimmels - waarmee het ozon in contact komt, vernietigd

Straat : Trekdyk 1
Postcode : 8629-EG
Terug naar de inhoud